Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Hirdetés (2019.08.25.)

Évközi 21. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten augusztus 27-én, kedden Szent Mónika, 28-án, szerdán Szent Ágoston püspök és egyháztanító, 29-én, csütörtökön pedig Keresztelő Szent János vértanúságának emléknapja lesz.

A szeptemberi beteglátogatás helyett, augusztus 30-án, pénteken, a szokott időpontban látogatjuk az elsőpéntekes betegeket.

Szeptember 7-én, szombaton délelőtt 10 órakor tartja a püspök atya a jubiláns házasok szentmiséjét. Kérjük, hogy akik már az elmúlt hetekben leadták jelentkezésüket, legkésőbb ¾ 10-ig érkezzenek meg a Székesegyházba.

Nagy örömmel jelezzük, hogy szeptember 9-től két hónapos lelkipásztori gyakorlaton vesz részt plébániánkon Simon Dávid, V. éves győri egyházmegyés kispap. Dávid Sopronból származik és Isten segítségével jövőre szeretné kérni diakónus szentelését. Fogadjuk Őt szeretettel és adja Isten, hogy sok lelkipásztori örömben legyen része plébániánkon.

Örömmel jelezzük előre a kedves híveknek, hogy szeptember 15-én a délelőtt 10 órakor kezdődő szentmisét a Kossuth Rádió és a Magyar Katolikus Rádió a Szent Imre templomból fogja közvetíteni. Jöjjünk el minél többen és vegyünk részt szép énekünkkel és imádságunkkal ezen a különleges alkalmon.