Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Gyirmót - Hirdetés (2018.01.14.)

Január 14-től, a vasárnapi szentmisék után kerül sor a Vízkereszt ünnepéhez kapcsolódó házszentelésekre.Kérjük, hogy aki szeretné házát megáldatni, a pontos cím és telefonszám megadásával szíveskedjék feliratkozni a sekrestyében. Akik már jelezték kérésüket, megbeszélés alapján a sekrestyében egyeztethetnek időpontot a házszentelésről.

Az előttünk álló héten január 18-án, csütörtökön Árpád-házi Szent Margit szűz ünnepe lesz. Ezen a héten csütörtökön a szokott időpontban délután 5 órakor tartjuk a szentmisét Gyirmóton.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy  január 21-27-ig lesz az ökumenikus imahét a Krisztus-hívők egységéért. Tájékoztatásul közöljük az ökumenikus imahét tervezett programját:

-         Január 23-án, kedden este 17 órakor kezdődik a Szent Imre templomban az ökumenikus imaóra. Igét hirdet Lentulai Attila református esperes.

-         Január 24-én, szerdán este 17 órakor a Nádorvárosi evangélikus templomban találkozunk.

-         Január 25-én, csütörtökön este 17 órakor a Győr-szabadhegyi Szent Anna templomban jövünk össze.

-         Január 26-án, pénteken este 18 órakorkezdődik az ökumenikus imaóra Győrszentivánon, a Keresztelő Szent János templomban lesz.

-         Január 27-én, szombaton este 17 órakor a Szabadhegyi református templomban lesz az ökumenikus imaóra.

Megjelent a Hitvallás januári száma. A Hitvallás ára 350 Ft. Tisztelettel kérjük azokat, akik a Hitvallás, a Keresztény Élet, az Új Ember, vagy az Adoremus folyóiratokat szeretnék 2018-ra előfizetni, szíveskedjenek ezt az irodán megtenni.

Előre jelezzük a Plébániai Tanácsadó Testület tagjainak, hogy év eleji testületi ülésünket február 01-jén, csütörtökön este a szentmise után 17.45-kor tartjuk. A testületi ülésre csak a szavazati joggal rendelkező tagokat kérjük megjelenni.