Győri Szent Imre Plébánia
9024 Győr, Szent Imre út 35.
(96) 424 443
gyoriszentimre.iroda@gmail.com

 

Honlapunk megújult!

Kedves Olvasóink!

A győri Szent Imre Plébánia honlapja megújult.

Ez a honlap átmenetileg archívumként még elérhető marad, de a továbbiakban nem frissül.

A régi honlap híreit a menüből éri el.

A győri Szent Imre Plébánia új honlapja a következő címen érhető el, így amennyiben a kedvencek/könyvjelzők közé mentette el oldalunkat, az is érdemes frissíteni:

↓↓↓  Kattintson ide! ↓↓↓

GYŐRI SZENT IMRE PLÉBÁNIA

Gyirmót - Hirdetés (2017.10.15.)

Évközi 28. vasárnap és hét

Az előttünk álló héten október 17-én, kedden Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja lesz.

Nagy örömmel jelezzük a kedves testvéreknek, hogy ma (október 15.) délután 2 órakor Bartal Márton, ½ 3-kor pedig Varga Bendegúz keresztelése lesz a gyirmóti templomban. Adjunk hálát a Jó Istennek, hogy 2 új testvérünkkel bővül plébániánk közössége.

Október 22-én Missziós vasárnap lesz. Jövő vasárnap a szentmisén gyűjtést tartunk a missziók javára. A kedves testvérek nagylelkű adományait előre is köszönjük.

Előre jelezzük a kedves testvéreknek, hogy október 31-én, kedden a Rózsafűzér hónapjának utolsó napján, püspök atya szeretettel hívja a győri és Győr környéki híveket este ½ 8 órára az élő rózsafűzér lánc imádkozására a belváros utcáin. Kérjük a kedves gyirmóti híveket, hogy telefonon vagy személyesen jelezzék a Gyirmóti, vagy a Szent Imre plébánia irodáján (Tel.: 96/424-443) vagy a sekrestyében, ha részt tudnak venni ezen a szép új kezdeményezésen. Szép lenne, ha nagy létszámban tudnánk képviselni plébániánkat a hó utolsó estéjén Győr belvárosában, ezért kérünk mindenkit, gyerekeket és felnőtteket egyaránt, tegyék szabaddá estéjükből ezt a fél órát a közös imádságra. Mivel november 1-jén munkaszüneti nap van, ezt az áldozatot mindannyian könnyebben meghozhatjuk Szűz Anyánkért és Egyházmegyénkért.